Zcela uchvácena

Ha, nečekala jsem to, ale po starém dobrém díle Hercule Poirota jsme zcela omylem shlédli pořad Ano, šéfe na Primě. Zatímco po pořadu Jste to, co jíte jsem asi tak měsíc nevěděla co nakupovat a vařit, po tomto seriálu nebudu vedět, kde a co jíst v restauraci.
Musím říci, že jsem tušila, z čeho se asi tak průměrně v restauracích vaří a jak to tam vypadá, ale s poměrně ostrým komentářem hlavního protagonisty jsem zůstala poněkud paf.
Ve zkratce o co jde – Hlavní šéfkuchař, který bude klíčovou postavou všech dílů, má na starost lehce upadající hospodu a snaží se do ní jednak přilákat zákazníky, jednak udělat trochu pořádek v kuchyni a naučit kuchaře zase vařit ze základních potravin. Vyháže jim vše, co tam nepatří, udělá nákup, nabídne jídla, která by měla odpovídat danému místu a restauraci a pak se snaží, aby to tak bylo i za jeho nepřítomnosti.
Jedno je témě jisté – starého psa ani kuchaře novým kouskům jen tak nenaučíš a tak (v tomto případě) nebyla snaha korunována úspěchem. Pěkné, namám ráda dobré konce za každou cenu.
Chápu, že tento článek je bezpředmětný pro všechny, kdo telku nemají, ale na streamovce to zřejmě časem najdete… A kdyby jste si našli čas a podívali se na to a napsali do komentářů svůj názor na pořad i třeba nějakou hospu nebo osobní zkušenost z vaření v restaurační kuchyni, dost by jste mě tím potěšili

Advertisements
Published in: on 6 Březen 2009 at 08:43  Napsat komentář  

The URI to TrackBack this entry is: https://brouckoviny.wordpress.com/2009/03/06/zcela-uchvacena/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Zanechat Odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

%d bloggers like this: